5 greşeli pe care le faci când săruţi

Sarutul nu este o stiinta ce necesita un IQ de geniu, ci este, mai degraba, arta de a-i arata partenerului/ei ca il/o iubesti. Insa, multi oameni fac greseli atunci cand saruta. Nu te mai intreba de ce nu-i place cum il/o saruti. 

RomaniaTV.net
06 nov. 2018, 21:38
5 greşeli pe care le faci când săruţi

Iata 5 greseli pe care le faci cand saruti. 

1. Respiratie urat mirositoare

Nimanui nu-i place sa fie sarutat atunci cand partenerului/ei ii miroase gura urat. Sunt sanse mari ca daca ti-a mirosit gura sa nu mai saruti aceeasi persoana niciodata. Fa ceva sa rezolvi situatia. Bea multa apa pentru a sta hidratat si, totodata, sa scapi de mirosul urat. Mai poti apela la guma, apa de gura, sau bomboane pentru improspatarea respiratiei. Evita alcoolul, fumatul consumul de peste/ceapa/usturoi cand ai planificata o intalnire cu sotul/ia. De asemenea, igiena este foarte importanta asa ca trebuie s-o mentii. Daca ai dintii cariati mergi la un stomatolog. Periajul dintilor nu este de ajuns, foloseste de asemenea si ata dentara. Nu uita sa-ti perii si limba. Asigura-te ca ai gura curata inainte sa-ti saruti jumatatea. 

2. Rapid si furios

Femeilor le place sa fie sarutate incet cu miscari seducatoare. Daca esti prea agresiv o sa strici momentul. Fii atent la raspunsul pe care il primesti din partea partenerei si ajusteaza-ti pozitia. Daca simti rezistenta, incetineste-te sau fa un pas inapoi. Fiecare faza a seductiei are propriul sau ritm asa ca ar trebui sa te porti corespunzator.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.