A fost aleasă Miss Perspicacitate când era jurnalistă, iar acum a trecut la profesionişti FOTO

Ziaristă prin vocație, în 2011, pe când lucra la GSP TV, Ioana Diaconescu a primit titlul de Miss Perspicacitate. Și nu oriunde, ci chiar la Gala Ziaristelor, un eveniment care, din păcate, nu se mai organizează.

RomaniaTV.net
02 nov. 2018, 16:25
A fost aleasă Miss Perspicacitate când era jurnalistă, iar acum a trecut la profesionişti FOTO

Ioana Diaconescu încerca pe atunci, cu destulă abilitate, jurnalismul sportiv și credea în absolutismul sportului-rege. Între timp, a mai trecut prin televiziuni, a schimbat gazete și chiar a flirtat cu comedia asociindu-se o vreme cu grupul Vouă, condus de simpaticul Victor Ylla.

Timpul a trecut, rutina nu e pentru ziariștii de cursă lungă, așadar viața nu i-a fost ușoară, subiectele sportive le-a mâncat pe pâine, actoria nu i-a mai fost pe plac. Acest proces se numește simplu: maturizare profesională.

Așadar, ce face Miss Perspicacitate acum? Ei bine, conduce o firmă care oferă consultanță juridică societăților care se află în dificultate, dar și un site economico – financiar, Business Talks, și o revistă cu același nume. Ioana Diaconescu mizează pe popularizarea corectă a antrepreorului român, fix acela care nu este luat în seamă de marile publicații, sau cel puțin nu sunt luați în seamă decât după ce fac primul milion. Altfel spus, Ioana Diaconescu și Business Talks pun accentul pe afacerile românești de mâine!