Accident violent în Arad, soldat cu ŞASE VICTIME. Cum s-a întâmplat TOTUL

Două autoturisme s-au tamponat, miercuri, în Sântana, judeţul Arad. Accidentul s-a soldat cu șase victime, din care cinci au ajuns la spital.

26 dec. 2018, 14:40

Miercuri după-masa, în jurul orei 14, la intersecția străzilor Căprioarei și Rozelor din orașul arădean Sântana, un autoturism marca Opel, condus de un șofer din Arad, a acroșat un autoturism marca Nissan, condus de un șofer din Sântana, scrie aradon.ro.

Conform informațiilor de la fața locului, se pare că persoana aflată la volanul primei mașini nu ar fi acordat prioritate celui de-al doilea, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul Nissan a fost izbit de un stâlp de beton, aflat pe marginea drumului. Se pare că ambii șoferi circulau cu viteză mare.

Accident grav de Crăciun. Un autoturism a lovit o conductă de gaz, care a luat foc VIDEO

La locul accidentului s-au deplasat un echipaj SMURD de la Curtici, un SMURD Terapie Intensivă Mobilă de la Arad, o autosanitară a Serviciului Județean de Ambulanță și o autospecială de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Arad.

În urma evenimentului rutier au rezultat șase victime, dintre care una inconștientă la sosirea echipajelor de salvare. Au fost transportate la spital cinci persoane: trei femei și doi bărbați, un al treilea bărbat refuzând să fie dus la spital.