VINE SFÂRŞITUL PĂMÂNTULUI? Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din SUA face PROVIZII

Americanii sunt speriaţi de o nouă apocalipsă, potrivit România TV. Sfârşitul lumii ar veni pe 1 octombrie, potrivit unor speculaţii de pe internet. Scenariul a fost lansat după ce s-a descoperit că Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din Statele Unite colectează provizii pentru supravieţuirea populaţiei, în caz de calamităţi naturale.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 07:27
VINE SFÂRŞITUL PĂMÂNTULUI? Agenţia Federală pentru gestionarea dezastrelor din SUA face PROVIZII

Sfârşitul lumii ar veni pe 1 octombrie, potrivit unor speculaţii apărute pe internet.

Americanii se gândesc din nou la sfârşitul lumii, iar pe internet apar informaţii că Agenţia Federală pentru Gestionarea Dezastrelor din Statele Unite a comandat rezerve de alimente şi apă, în valoare de peste 14 milioane de dolari.

Toate proviziile ar trebui să fie livrate până la 1 octombrie. Totodată, unele publicaţii scriu că în această perioadă au loc verificări şi testări ale sistemelor de comunicaţii. Nu a lipsit mult şi au apărut speculaţiile. Mai exact, că guvernul american se pregăteşte de o catastrofă naturală majoră.

VEZI ŞI Profeţii apocaliptice: Următorul papă ales va fi ultimul dinaintea sfârşitului lumii

Unul din scenarii este că o cometă va lovi pamantul. Un corpul ceresc, descoperit în 2012, s-ar apropia la 1 octombrie foarte mult de planeta noastră, iar efectele sunt încă necunoscute. În timp ce unii merg pe teoria unei catastrofe naturale de proporţii, alţii fac scenarii legate de o pandemie.

Cu toate acestea, niciun specialist nu a vorbit nici măcar despre riscul vreunui dezastru la începutul lunii octombrie.