Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a violat o femeie în vârstă de 80 de ani

Un bărbat de 60 de ani din localitatea teleormăneană Ţigăneşti a fost arestat, după ce a intrat noaptea peste o femeie de 80 de ani şi a violat-o, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

06 aug. 2018, 12:37
Bărbat de 60 de ani, arestat după ce a violat o femeie în vârstă de 80 de ani

Femeia a reclamat la Poliţie că un bărbat necunoscut a intrat noaptea peste ea în casă şi a violat-o. În urma cercetărilor a fost descoperit făptaşul, în vârstă de 60 de ani.

”La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Alexandria au fost sesizaţi de către o femeie în vârstă de 80 ani din comuna Ţigăneşti, jud. Teleorman, cu privire la faptul că în noaptea de 01/02.08.2018 un bărbat necunoscut a pătruns fără drept în locuinţa sa şi prin constrângere a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Persoana vătămată a fost condusă la SML Teleorman în vederea examinării medico-legale. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autorul infracţiunii de viol în persoana unui bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna Ţigăneşti, judeţul Teleorman”, precizează IPJ Teleorman.

Faţă de bărbatul de 60 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru douăzeci şi patru de ore pentru comiterea infracţiunii de viol şi violare de domiciliu, iar instanţa de judecată a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile.