Boureanu, cu dinţii în BATISTĂ! Stomatologul său spune că lovitura încasată de la POLIŢIST i-a distrus dantura fostului PARLAMENTAR

Medicul lui Boureanu, dezvaluiri soc! A facut publice mai multe imagini cu dantura lui Cristi! Cum arata gura fostului parlamentar dupa pumnul incasat de la politist!

16 iun. 2017, 07:32
Boureanu, cu dinţii în BATISTĂ! Stomatologul său spune că lovitura încasată de la POLIŢIST i-a distrus dantura fostului PARLAMENTAR

Medicul Coffi Dima a facut o serie de marturisiri halucinante in cazul lui Cristian Boureanu. Specialistul in implantologie si estetica dentara sustine ca dantura fostului parlamentar este distrusa intr-o proportie mare.

Ba mai mult decat atat, medicul a ramas uimit cand a vazut imaginile trimise de Laura, iubita lui Boureanu, imediat dupa pumnul incasat si este de parere ca un pumn nu are cum sa distruga atatia dinti. Coffi Dima mai spun ca este posibil sa se fi lovit cu gura de asfalt in momentul in care a ajuns.

„Nu am reusit sa vorbesc cu el. Mi-a dat un mesaj, mi-a zis ca l-au batut foarte rau, ca are dintii sparti. Ca l-au batut vreo 10 politisti. M-a rugat sa trec pe la spital, sa-l ajut. Nu am mai apucat vineri. M-a rugat sa-l vad sambata. Desi nu lucrez, i-am zis ca voi veni la cabinet sa-l ajut.

Citeşte şi Dosar penal pentru purtare abuzivă în urma incidentului dintre Cristian Boureanu şi poliţişti

Am crezut ca este vorba de cateva fisuri si ca voi termina repede, insa cand am vazut despre ce este vorba, cat de grav, mi-am dat seama ca nu pot sa-l rezolv pe loc. Are dureri, este normal sa aiba dureri. Asta a fost si rugamintea Laurei, sa-l programez cat mai repede pentru ca are dureri groaznice. Dintii au nervi si are mai multi dinti afectati. Unul dinte ei este pur si simplu retezat.

Poate lua pastile, insa astfel tratam efectul, nu si cauza. Asteptam raspunsul procurorului, sa vedem

Incisivul lipseste de la nivelul gingiei. Fatetele lipsesc. Mi-a fost greu sa-l vad asa, banuiesc ca pentru el a fost si mai greu”, a declarat medicul lui Cristian Boureanu.