CASTIGATOR EXATLON 2018: S-a decis învingătorul prin votul publicului. Ce va face cu premiul obţinut în Republica Dominicană

CASTIGATOR EXATLON 2018: Ernesto Cazares, câștigătorul Exatlon Mexic, a decis să investească o parte din câștic.

11 apr. 2018, 11:07
CASTIGATOR EXATLON 2018: S-a decis învingătorul prin votul publicului. Ce va face cu premiul obţinut în Republica Dominicană

CASTIGATOR EXATLON 2018: Ernesto Cazares, marele câștigător al Exatlon Mexic, a investit rapid o parte din suma de bani pe care a primit-o de la organizatori, informează Kanal D. El a lansat o colecție de haine sport cu însemnele Sky Brothers, un grup de practicanți de parkour din care face parte atât el cât și fratele sau, Aristeo.

Colecția include tricouri, hanorace, maiouri și sepci personalizate iar ințiativa fraților Cazares a fost extrem de bine primită de către fani. De altfel, era de așteptat, ținând seama de primirea incredibilă pe care fanii show-ului Exatlon i-au făcut-o lui Ernesto atunci când s-a întors în țara natală.

Atunci, el a fost așteptat de câteva mii de oameni la aeroport, iar după câteva zile, atunci când a organizat o sesiune de autografe, a umplut un centru comercial, mai scrie sursa citată. 

CASTIGATOR EXATLON MEXIC. Ernesto Cázares a câștigat finala show-ului Exatlon Mexic. Tânărul, în vârstă de numai 19 ani, s-a impus prin votul publicului în fața atletei Macky, pe numele ei real Amancay Gonzales.

CASTIGATOR EXATLON MEXIC. Cei doi ajunseseră în ultima fază a competiției după ce au trecut, în urma unor probe sportive, de Daniel Corral, respectiv Ana Lago.

CASTIGATOR EXATLON MEXIC. Ernesto Cázares este pasionat de Parkour, un sport extrem ce presupune escaladarea clădirilor fără elemente de siguranță, folosind doar forța brațelor și a picioarelor. A acceptat provocarea de a participa la Exatlon deoarece este pasionat de sporturile extreme.