Cât de bogat este fostul soţ al Danei Grecu. Ce a pierdut prezentatoarea TV

Dana Grecu a anuntat in emisiunea ”Sinteza Zilei”, realizata de Mihai Gadea, ca a divortat de Bogdan, sotul ei. ”Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă că ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere şi cu mare dragoste şi ştii foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera”, a dezvaluit prezentatoarea de televiziune.

05 ian. 2018, 13:02
Cât de bogat este fostul soţ al Danei Grecu. Ce a pierdut prezentatoarea TV

Dana si Bogdan Grecu erau insurati de peste doua decenii si au impreuna un baiat si o fata, scrie wowbiz.ro. In presa au aparut deja fotografii cu noua iubita alui Bogdan, Ioana, despre care acesta a spus ca a gasit „fata din vis”. Bogdan Grecu este un potent om de afaceri din Pitesti. 

Citeşte şi Ce a făcut iubita fostului soţ al Danei Grecu, în urmă cu puţin timp. Nimeni nu se aştepta la asta

El detine, de mai multi ani, un magazin prin care comercializeaza scule profesionale, cum ar fi generatoare de current, utilaje de constructii, pompe si hidrofoare, echipamente de sudura, compresoare.

In ultimii ani, firma lui Bogdan Grecu a inregistrat rezultatate financiare solide. Astfel, conform datelor de la Registrul Comertului, societatea a avut mereu profit: 290.000 de lei (in 2014), 220.000 de lei (2015) si 360.000 de lei (in 2016). In aceasta perioada, castigul total net a fost de 870.000 de lei, adica aproximativ 200.000 de euro.