Ce este BÂRFA în ochii lui Dumnezeu. Ce putere au cuvintele pozitive. Posibil să te schimbi după ce vei citi asta

Cărţile sfinte ne spun că la începuturile lumii a fost cuvântul, adică omul a găsit o cale prin care a putut comunica cu ceilalţi. Evident, pe vremea aceea, vocabularul nu era aşa de bogat ca acum, existau doar câteva cuvinte care exprimau mai multe idei şi, de obicei, cuvintele erau foarte scurte.

23 iun. 2017, 12:17
Ce este BÂRFA în ochii lui Dumnezeu. Ce putere au cuvintele pozitive. Posibil să te schimbi după ce vei citi asta

Pe măsură ce viaţa a evoluat, s-au inventat semne, litere, şi prin urmare, şi cuvinte, scrie secretele.com. Ştiinţa a dus foarte multe îmbunătăţiri limbii,în general, iar istoria a demonstrat că vocabularele s-au îmbunătăţit datorită migraţiilor popoarelor şi dezvoltării tehnologiei.

Citeşte şi Sfaturi concrete cum să îţi antrenezi creierul ca să fii fericit

Cuvântul este energie

Fiecare literă are în ea o vibraţie sonoră, o energie în permanentă mişcare,ce face posibilă apariţia sunetului. Fiecare sunet are o anumită semnificaţie şi determină anumite reacţii ale celor care le aud. Prin urmare, folosirea unor cuvinte urâte sau jignitoare,determină apariţia de reacţii şi comportamente pe măsură. Dacă vorbele sunt frumoase, călduroase, prietenoase ele pot trezi sentimente şi reacţii pline de iubire şi recunoştinţa.

Cuvintele pozitive pot vindeca bolile grave

Dacă vom folosi în permanenţă cuvinte care exprimă mulţumirea,iubirea,aprecierea, acceptarea, ele pot muta munţii din loc. Vibraţiile pozitive sunt capabile să schimbe o realitate dură într-una foarte încurajatoare şi optimistă. O promisiune de iubire poate ţine în viaţă o persoană bolnavă şi o pot vindeca chiar de bolile grave! Dacă un medic îi dă speranţe pacientului său,chiar dacă situaţia nu este chiar bună, acele vorbe pot face minuni.

Citeşte şi INCREDIBIL ce s-a descoperit în legătură cu MOARTEA. Cei aflaţi aproape de lumea cealaltă experimentează ceva CUTREMURĂTOR

Mobilizează pacientul să lupte, să reziste pentru a se vindeca. Câte situaţii de genul acesta nu s-au văzut ! Câte mame nu au aşteptat până în ultima clipă a vieţii lor sosirea copiilor plecaţi departe ! Speranţa,dar mai ales ,promisiunea acestora că se vor întoarce, a generat o energie atât de mare în organismul mamei,încât i-a prelungit chiar viaţa acesteia !

Cuvintele negative distrug vieţi

De cealaltă parte, cu cât vorbim mai urât,mai jignitor,mai descurajator,cu atât îi putem influenţa în rău pe cei din jurul nostru şi le putem genera chiar anumite boli ( supărarea poate duce la depresie şi scăderea stimei de sine,care au o influenţă majoră în viaţa de toate zilele a persoanei în cauză).
Se cunosc multe situaţii în care doar o vorbă a distrus o familie,cum,de asemenea, o gravă acuzaţie a generat o întreagă revoltă în sufletul persoanei acuzate