Ce reprezintă literele din componenţa denumirii telefoanelor Samsung

Nici chiar fanii înrăiţi ai gadgeturilor Samsung nu știu ce reprezintă inițialele care apar aproape în toate denumirile telefoanelor produse de compania sud-coreană. Un site dedicat iubitorilor brandului face lumină în acest caz.

18 dec. 2016, 05:09
Ce reprezintă literele din componenţa denumirii telefoanelor Samsung

Aţi remarcat probabil că toate modelele de smartphone de la Samsung au în componenţa denumirii şi o literă: A, S, J, E, K etc. Luate individual, nu spun nimic, dar intrând în componența numelui unui telefon Samsung ele reprezintă ceva.

Compania Sud-Coreană a ales o serie de litere pentru a individualiza smartphone-urile pe care le produce. Astfel, în funcţie de performanţe, design, sau de public, Samsung a ales următoarele litere pentru a-şi denumi smartphone-urile:

  •  “S” (Super inteligent) – telefoanele cu cele mai noi tehnologii, punctul culminant al portofoliului mobil de la Samsung. Această clasă va fi utilizată numai pentru dispozitive emblematice, de la Samsung.
  •  “R” (Royal / Rafinat) – modele de categoria premium, o combinatie de putere, performanță și rafinament, pentru o persoana care dorește să fie definită de tehnologia care o folosește.
  • W” (Wonderful/Extraordinar) – telefoane de înaltă calitate, modele strategice, perfecte pentru cei care caută un echilibru între stil, performanță și preț.
  •  “M” (Magic) – modele de înaltă-performanță la un preț atractiv, economic.
  •  “Y” (Young/Tânăr) – acestea sunt modele de intrare pe piață sau modele strategice pentru piețele în curs de dezvoltare sau pentru un public tânăr mai sensibil la preț.
  •  “A” (Alpha) – acest segment a fost lansat în 2014 şi reprezintă terminale de la jumătatea gamei de produse Samsung, cu specificaţii puternice şi materiale premium.

Citiţi restul semnificaţiilor AICI.