Combinaţii de NUMERE NOROCOASE LA LOTO pentru decembrie 2013

Statisticile arata ca in preajma sarbatorilor sanse de castig la Loto cresc. Mai multe persoane au dat lovitura jucand la Loto in preajma Craciunului, a Revelionului si a Pastelui decat in alte perioade din an. Iata un motiv bun sa-ti incerci norocul!

20 nov. 2013, 07:02
Combinaţii de NUMERE NOROCOASE LA LOTO pentru decembrie 2013

Putem oare calcula numerele norocoase la Loto pentru luna decembrie 2013? Ei bine, formule exista o multime, numeroase carti fiind scrise pe aceasta tema.

Pentru luna decembrie, putem sa ne alegem numerele norocoase luand in calcul atat statisticile in ceea ce priveste cifrele cel mai des folosite anterior, cat si carateristicile lunii.

CITEŞTE ŞI: Vrei să îţi sporeşti şansele de câştig la LOTO 6/49? Află ce numere s-au extras cel mai des

Spre exemplu, ar trebui sa fim atenti care au fost numerele care s-au repetat la extragerile anterioare. Spre exemplu, in luna mai a acestui an, cifrele 6 si 22 s-au repetat la doua extrageri consecutive. Cei care au ales aceste doua numere o data, dar le-au schimbat a doua oara au fost cu siguranta dezamagiti cand au constatat ca reusisera sa ghiceasca doua dintre numerele castigatoare, doar ca le folosisera la o alta extragere. Asadar, pentru a va spori sansele la loto, analizati numerele extrase la editiile anterioare celei la care intentionati sa jucati.

Iata cateva optiuni de numere norocoase la loto care urmeaza principiile de mai sus si o serie de combinatii dintre numerele care au iesit cel mai des la LOTO:

1, 3, 12, 17, 21, 42

4, 7, 19, 25, 28, 44

6, 21, 9, 8, 10, 32

Citeste mai mult pe lyla.ro