Connect-R vorbeşte despre decădere: Simt că mă voi pierde ca artist

Connect-R a vorbit într-un interviu despre momentele sale de glorie, dar şi despre perioada mai puţin plăcută când a simţit că s-a pierdut în ego.

11 dec. 2016, 14:44
Connect-R vorbeşte despre decădere: Simt că mă voi pierde ca artist

„Sunt un om mare acum, un artist mare, însă cred că industria omoară artistul din tine. Prima dată o faci din dragoste, apoi o faci pentru bani şi abia aştept să ajung la cea de-a treia parte – când faci muzică pentru suflet şi doar atât. Am fost fericit, cred că toţi căutăm fericirea, aşa că, atunci când am fost tânăr şi am făcut primul cântec, am fost fericit. Apoi, când banii au început să vină, am început să caut din nou fericirea. Cred că m-am pierdut în numere, în ego şi am căutat fericirea şi la un moment dat am simţit că nu o mai pot găsi, însă atunci când s-a născut Maya, îngerul meu, am găsit fericirea din nou în ea şi în soţia mea şi atunci mi-am spus că trebuie să-mi revin şi s-o fac din nou. Trebuie să faci şi industrie, dar şi muzică. Nu poate fi numai industrie! Aşa că pun părţi din mine în melodiile mele, însă e şi industrie, însă mi-ar plăcea să fie numai suflet, s-o fac numai pentru suflet. În noul meu album va fi 100% sufletul meu şi doar atât. Dacă nu o fac, simt că mă voi pierde ca artist”, a declarat Connect-R într-un interviu acordat în limba engleză.

Connect-R, aşa cum nu l-ai văzut niciodată. Uite ce imagine a putut să posteze pe Facebook. Nu mulţi ar face aşa ceva FOTO

Vezi si: CONNECT-R, momente de COŞMAR. Fiica sa are probleme grave de SĂNĂTATE