Corina a dezvăluit misterul pozelor indecent de sexy. Cum a trecut peste despărţirea de tatăl fiului ei FOTO

Extravaganta Corina a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea emisiunii "Xtra Night Show" despre apariţiile sale cu care încinge internetul. Frumoasa artistă a spus că din copilărie a fost foarte curajoasă, iar acest lucru se numără printre multele ei calităţi. Totodată a declarat că, deşi unele dintre ţinutele ei sunt catalogate ca fiind ciudate sau prea îndrăzneţe, pentru ea sunt absolut normale.

21 feb. 2017, 09:22

Cât despre cum a reuşit să treacă peste despăţirea de soţul ei, Corina a dezvăluit că acum se axează pe fiul ei şi cariera sa, scrie spynews.ro.

Citeşte şi O cântăreaţă de la noi, apariţie HOT pe Facebook. „Te-ai uitat prea mult la Fifty Shades of Grey”

„De mică am fost foarte curajoasă şi nu ştiu pur şi simplu aşa sunt eu. A fost un an al schimbărilor, după cum bine ştiţi, pentru că s-a întâmplat o schimbare în viaţa mea. Un an foarte frumos pentru că am făcut o casă nouă, de care sunt foarte mândră… A ieşit o casă foarte cosy în care îmi face mare, mare plăcare să petrec timp. De mică am fost foarte curajoasă şi nu ştiu pur şi simplu aşa sunt eu. Da, e foarte importantă atitudinea la o femeie. Cred că cea mai importantă. De asta şi atunci când porţi o vestimentaţie anume cum port eu uneori vestimentaţii mai îndrăzneţe, pentru unii par ciudate sau extravagante, pentru mine par absolut normale pentru că le port cu atitudine. (…) Roby tocmai s-a întors dintr-un turneu de baschet, e mare, mare baschetbalist a intrat în echipa Dan Dacian, a avut nişte meciuri foarte importante… Sigur că merg la meciuri, acum când a fost în turneu părinţii nu au avut voie. Ei au fost plecaţi la Târgu Mureş, dar când joacă aici sunt prezentă la toate meciurile, îl duc la antrenamente pentru că are patru ore de baschet pe săptămână. Face şi tenis, face şi pian, are foarte multe activităţi şi de asta nu am timp decât de Roby şi de carieră. Da, sunt foarte fericită! Întotdeauna voi fi fericită… să ne găsim fericirea în lucruri simple… nu tocmai o alegere bună.”, a povestit vedeta. 

Citeşte şi CORINA BUD, fotografiată în ipostaze intime cu un bărbat de culoare FOTO

Corina a format un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, timp de aproape 20 de ani, împreună cu care are un băiat născut în 2008, pe nume Robin. Artista a dat lovitura în urmă cu două veri cu hitul „Fete din Balcani”.