Costel Corduneanu, achitat definitiv într-un dosar instrumentat de DNA

Costel Corduneanu, unul dintre liderii clanului interlop iesean, a fost achitat joi seara in mod definitiv de judecatorii de la Curtea de Apel Suceava, intr-un dosar instrumentat de DNA. Procurorii anticoruptie l-au acuzat pe Corduneanu de favorizarea infractorului în dosarul în care niște interlopi din Iași au păcălit o persoană că ar putea cumpăra un judecător.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 08:07

„Respinge, ca nefondate, apelurile declarate de Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iaşi şi de inculpaţii Clapon Gheorghe, Craveţchi (fostă Clapon) Tatiana Rodica, Cristodorescu Tiberiu Francisc, Gîtlan Silviu Iulian, Rusu (fost Corduneanu) Gheorghe, SC Ambra Line Production SRL Iaşi prin reprezentant legal Caldarariu Ionel, împotriva sentinţei penale nr. 580 din data de 13 iunie 2016 pronunţată de Tribunalul Iaşi”, se arată în minuta instanței, publicată de DCNews.ro.

În cazul lui Corduneanu, banuit de favorizarea infractorului în dosarul în care niște interlopi din Iași au păcălit o persoană că ar putea cumpăra cu banii acesteia un judecător, instanța a respins definitiv probele DNA, considerând apelul DNA nefondat.