Cristian Cioacă rupe tăcerea: Unde se află Elodia?

In urma cu o saptamana, un prieten de-al lui Cristian Cioaca le spunea anchetatorilor sa caute cadavrul Elodiei Ghinescu in Marea Neagra, convins fiind ca acolo l-a aruncat fostul politist.

02 feb. 2015, 07:55
Cristian Cioacă rupe tăcerea: Unde se află Elodia?

Cristian Cioaca rade si le ureaza multa bafta procurorilor. Condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Cioaca isi sustine in continuare nevinovatia. A ras cand a aflat ca Elodia ar fi in Marea Neagra, asa cum a declarat anchetatorilor un cunoscut de-al sau.

Informaţie BOMBĂ despre cadavrul Elodiei Ghinescu. Poliţiştii reiau căutările

„Cioaca ramane ferm pe pozitii: sustine ca nu si-a omorat nevasta si ca aceasta traieste. Spune ca nu exista crima perfecta, si ca daca ar fi bagat cutitul in ea, ar fi fost gasita, ca nu este vreun geniu in crima”, au declarat sursele cancan.ro.

CITEŞTE ŞI Dezvăluiri INCREDIBILE despre ELODIA. O avocată celebră face mărturisiri în premieră

Potrivit acestora, Cioaca nu are vreo problema in privinta cadavrului Elodiei, si asta pentru ca el crede ca femeia traieste. „Spune ca Elodia este vie si ca daca ar fi moarta, nu a facut-o el, deci are constinta impacata. Cand a auzit informatia ca ar fi aruncat-o in Marea Neagra. A sustinut ca trebuie sa fii idiot sa omori pe cineva si sa duci cadavrul sute de kilometri si sa-l arunci in mae.  A zambit!. Si le-a urat succes anchetatorilor in cautari. Spune ca ceea ce i intampla este o aberatie, si ca Elodia a plecat din tara cu un alt barbat”, potrrivit acelorasi surse. 

Un apropiat al lui Cristian Cioaca a indicat politistilor sa caute cadavrul Elodiei in Marea Neagra

Potrivit acestuia, Cioaca mergea foarte des la pescuit pe litoral si este posibil sa fi aruncat si cadavrul Elodiei in Marea Neagra, pe care l-ar fi legat cu plumb pentru a nu iesi la suprafata. Astfel, politistii ar putea relua cautarile daca declaratiile pe care le-a facut prietenul lui Cioaca se dovedesc credibile. Demersurile de a gasi cadavrul Elodiei au fost sistate in 2013, odata cu trimiterea in judecata a politistului.