Ellie White, experienţă TRAUMATIZANTĂ în Spania. A fost la un pas să piardă copilul

Ellie White a petrecut recent o scurtă vacanţă alături de soţul şi fiul ei departe de ţara noastră. Chiar dacă este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Ellie White nu s-a sfiit să călătorească cu avionul. Vacanţa cântăreţei a fost una frumoasă, dar plină de peripeţii.

RomaniaTV.net
19 ian. 2015, 14:50
Ellie White, experienţă TRAUMATIZANTĂ în Spania. A fost la un pas să piardă copilul

Ellie White a petrecut alături de soţul şi băieţelul lor în vârstă de doi ani o săptămână de vis în Malaga, Spania. Această vacanţă a fost binevenită pentru artistă, deoarece ea în perioada sărbătorilor a susţinut numai puţin de şapte concerte.

Ellie White a suferit un accident grav la schi, la Vatra Dornei

Într-un articol scris de către cei de la SpyNews, se arată că Ellie White a avut parte de o vacanţă şi relaxantă şi cu peripeţii, deoarece într-una din zile, băieţelul artistei a fugit de lângă părinţii săi şi s-a dus la un poliţist ce avea motocicletă. Atât Ellie White, cât şi soţul ei au tras o sperietură groaznică.

„A fost foarte relaxant. Ne-am plimbat pe malul Mării Mediterane, am vizitat muzeul maritim din oraș, muzeul Picasso, catedrale superbe. La un moment dat, Mihăiță ne-a scăpat din mâini în aglomerație și a fugit într-o piață centrală. Ne-am panicat. L-am găsit lângă scuterul unui polițist. Era fascinat și vroia să se urce pe el. Am avut nococul că domnul polițist era foarte amabil și a intrat în joc. Ne-a lăsat să îl urcăm pe șaua vehiculului. Mihai era tare fericit. Era fascinat și de uniformă și șapca polițistului”, a declarat Ellie White.

Citeşte şi  Ellie White, ÎNSĂRCINATĂ la -14 grade. „Nu mi-am simţit degetele până a doua zi” FOTO