EXATLON ROMANIA 17 APRILIE 2018: Amor mare în Republica Dominicană, imaginile şi colegii au dat-o de gol pe Diana Belbita LIVE KANAL D

EXATLON ROMANIA 17 APRILIE 2018: Faimosii au dat-o de gol pe Diana Belbita ca s-ar fi apucat de dieta pentru ca s-a indragostit. Cine este insa barbatul care pare ca i-a furat inima “Printesei Razboinice”, tocmai in Republica Dominicana?

17 apr. 2018, 09:47
EXATLON ROMANIA 17 APRILIE 2018: Amor mare în Republica Dominicană, imaginile şi colegii au dat-o de gol pe Diana Belbita LIVE KANAL D

EXATLON ROMÂNIA, 17 APRILIE 2018. UPDATE 25: NOMINALIZARE ECHIPĂ – GEANINA

NOMINALIZARE player of the week (Drăghia) – „Pe mine nu mă pot propune. (…) M-a întristat că ideea unei propuneri a stârnit o reacție atât de violentă din partea Dianei. Aș fi preferat să țipe la mine, la noi, decât să fie atât de tristă. Țin la oamenii noi. Judec după performanța sportivă și e singurul motiv pentru care nu o să o propun pe Diana, deși cred că, în ultimul timp, mai valoroasă este Larisa. Este puternică. O propun pe LARISA”, a zis Valentin Drăghia.

NOMINALIZARE joc personal (Valentin): „Am ajuns la concluzia că propunerea mea e DIANA BELBIȚĂ. Vorbim și fiecare ne spunem părerile. Având în vedere că nu sunt de la început aici, aveam nevoie de informația lor”.


EXATLON ROMANIA 17 APRILIE 2018: Faimosii au dat-o de gol pe Diana Belbita dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai tine dieta. Diana a marturisit ca nu poate sa renunte la dulciurile care i se ofera ca premii, insa tine o “dieta de orez, partial”, referindu-se probabil la faptul ca a injumatatit portiile din meniul zilnic. 

EXATLON ROMANIA 17 APRILIE 2018: 

Asta pentru ca Diana Belbita este concurenta care de cand a intrat in competitia Exatlon s-a ingrasat. Colegii ei de echipa au dezvaluit ca motivul pentru care Diana Belbita s-a hotarat sa tina dieta este de fapt altul. “E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe”, a dezvaluit Vladimir Draghia, dar Faimosii nu au vrut sa dezvolte subiectul, iar Diana Belbita s-a multumit doar sa zambeasca.

Pe paginile de fani ai emisiunii au inceput insa imediat comentariile, multi fiind cei care cred ca persoana de care s-ar fi indragostit Diana Belbita este Alex, concurentul din echipa adversa. Iar imaginile care ar fi dat-o de gol pe luptatoarea in cusca, supranumita “Printesa Razboinica”, ar fi fost cele de la petrecerea de Paste.

Acolo, Diana Bebita a stat mult langa Alex si au fost momente in care aceasta a fost surprinsa uitandu-se gales la Razboinic.
De altfel, si in timpul mini-game-urilor sau la jocurile de Quiz, Diana Belbita zambeste mai mult si face glume in momentul in care in fata ei se afla Alex.