Familie spulberată pe o trecere de pietoni din Mamaia. Mama este rănită grav, tatăl şi fetiţa sunt în stare mai bună VIDEO

Scene cumplite, pe şoselele din ţară. Un microbuz cu jandarmi şi trei maşini au fost implicate într-un carambol, pe DN 1, pe raza localităţii Nistoreşti. În Mamaia, trei pietoni, printre care şi un copil, au fost răniţi grav pe trecere.

01 iul. 2017, 05:44
Familie spulberată pe o trecere de pietoni din Mamaia. Mama este rănită grav, tatăl şi fetiţa sunt în stare mai bună VIDEO

Un microbuz a fost lovit în spate de un şofer, aflat la volanului unui autoturism, iar în urma impactului a ricoşat în maşina din faţă, care la rândul ei a lovit un al treilea autoturism, informează România TV. Şoferul vinovat a declarat că i-au cedat frânele şi atunci a intrat direct în microbuzul care rula în faţa sa.

Citeşte şi Accident grav în Bucureşti. O maşină a intrat pe trotuar şi a lovit mai mulţi pietoni. Un bărbat în stare gravă UPDATE

În microbuz se aflau opt jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi Prahova, care mergeau la o misiune în Sinaia. Din fericire, niciunul dintre cei 12 oameni aflaţi în cele patru vehicule nu a fost rănit. Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest.

Scene de groază au avut loc pe o trecere de pietoni din Mamaia. Trei persoane, printre care şi un copil, au fost lovite în plin de un şofer neatent. Cei trei se aflau în vacanţă pe litoral.

În urma impactului, femeia a fost aruncată la câţiva metri de trecerea de pietoni, în timp ce bărbatul şi fetiţa au fost răniţi mai uşor. Cei trei au fost duşi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.