Felix Baumgartner s-a dat de gol pe Facebook! Mihaela Rădulescu şi iubitul austriac s-au căsătorit în secret?!

Veste bombă în showbiz. Felix Baumgartner a anunţat mai în glumă mai în serios că s-a căsatorit cu Mihaela Rădulescu. Iubitul austriac s-a dat de gol pe pagina sa de socializare. Dacă anunţul se dovedeşte a fi adevărat, pentru prezentatoarea de televiziune, aceasta ar fi a patra căsătorie.

23 apr. 2017, 11:28

Iar ne dau emoții! După ce au dat de înțeles că s-ar fi logodit, printr-o fotografie în care felix îngenunchea în fața Mihaelei, austriacul a publicat o nouă imagine controversată.

De data aceasta, cuvântul „soție” apare scris fără ascunzișuri. Să fie oare un indiciu că Felix Baumgartner a luat-o pe românca noastră de soție?

„Nu am nevoie de Google, soția mea știe totul”, scrie într-o imagine publicată de austriac pe profilul personal de instagram. Postarea include, printre altele, și eticheta „#smartwife”, adică #soțiedeșteaptă.

Gluma a fost „gustată” de fanii pilotului, iar un prieten virtual chiar a îndrăznit să o invoce pe Mihaela în discuție. Totuși, atât timp cât nu fac declarații oficiale, nimeni nu poate ști în ce stadiu se află relația dintre Răduleasca și Felix.

SURSA: click.ro