Fiicele vedetelor, parada modei pe Litoral, de 1 Mai FOTO

Nici la Săptămâna Modei de la Milano nu găseşti atâtea firme de lux laolaltă. În Mamaia, de 1 Mai, s-a deschis sezonul la fiţe şi la distracţie, iar vedetele au semnat condica. Ana Baniciu, Calina Dumitrescu şi Ioana Boureanu s-au remarcat şi pe reţelele sociale, şi în obiectivul fotoreporterilor. 

30 apr. 2018, 08:13

N-ai fost la mare de 1 Mai, nu exişti, scrie click.ro. Aceasta pare deviza vedetelor în fiecare an, la fiecare deschidere de sezon estival.

Citeşte şi INCREDIBIL! Unde mai fac românii grătarele de 1 MAI VIDEO

Maşini scumpe, toalete extravagante, accesorii luxoase, carduri pline, toate au completat peisajul din weekend, de pe litoralul românesc, mai exact din staţiunea Mamaia, punctul zero al distracţiei.

Fotoreporterii au surprins fiecare mişcare VIP de la cluburile Loft, Bamboo sau Nuba, iar azi vi le prezentăm pe cele mai frumoase reprezentante ale valului tănăr: Ana Baniciu (25 de ani), fiica celebrului folk-ist Mircea Baniciu (68 de ani), Ioana Boureanu (17 ani), fiica fostului politician Cristian Boureanu (45 de ani) şi pe Calina Dumitrescu (18 ani), fiica designer-ului Catinca Roman (51 de ani).

Proaspăt întoarsă de la Barcelona, unde şi-a pus deja un strat de bronz, Ana Baniciu, câştigătoarea emisiunii „Asia Express” (Antena 1), şi-a pus o rochie din franjuri, bocanci şi o geacă din piele şi a testat atmosfera de la Nuba.

A butonat telefonul minute în şir, încercând probabil să-şi găsească gaşca de prieteni. Tot la Mamaia, tot în zona cluburilor de fiţe, am întâlnit-o şi pe Ioana Boureanu, însoţită de o bună prietenă, care a făcut şi pe fotograful.

Asta pentru că fata lui Cristian Boureanu a dorit să se afişeze pe reţelele sociale cu ţinuta pregătită pentru 1 Mai şi avea nevoie de poze cu ea din cap până-n picioare. A purtat cizmuliţe cu talpă ortopedică, pantaloni verzi, trei sferturi, o geacă argintie şi o bustieră albă, decoltată.

Nu exagerăm dacă spunem că la chip seamănă cu celebrul fotomodel Gigi Hadid şi probabil că şi Ioana e conştientă de această asemănare. Prietena ei i-a făcut o şedinţă foto în faţa unui club.

Calina Dumitrescu, fata Catincăi Roman şi a coregrafului Bebe Dumitrescu, a mers în club cu buna ei prietenă Diana Gureşoaie. Îmbrăcate amândouă ca din revistele de fashion, fetele şi-au făcut celebrele selfie-uri pentru Instagram, după care au dansat pe rupte. Rochiţa decoltată a Calinei lăsa la vedere tatuajul imens de pe gât.

Brigitte şi Ilie Năstase sunt în divorţ, dar se distrează împreună

Cine să-i mai înţeleagă? Ilie (71 de ani) şi Brigitte Năstase (41 de ani) trec cu uşurinţă de la certuri aprige, la declaraţii de dragoste.

În februarie, de ziua ei, bruneta a intentat acţiune de divorţ, apoi s-a mutat singură într-o vilă nou-nouţă, însă iată că weekend-urile şi le petrece tot cu Ilie. Cei doi au fost surprinşi la Mamaia, unde altundeva decât în club?

Au semnat condica şi la Loft, şi la Nuba, iar Brigitte a ţinut să pună pe Instagram momentele în care la mese erau aduse roabe pline cu şampanii de mii de euro. La capitolul ţinute, Ilie a fost mai colorat decât soţia lui, care a mizat pe negru şi pe argintiu.
Fostul mare tenisman a purtat o cămaşă violet, cu dungi negre, pantaloni albi şi geacă de piele.