Fostul soţ al Andreei Marin, prima reacţie după ce „Zâna” a fost fotografiată cu noul iubit

Andreea Marin şi Tuncay Ozturkau divorţat în februarie 2017 şi despre presupusa infidelitate a medicului turc, care ar fi dus la încheierea mariajului cu "Zâna", s-au spus multe. Tuncay s-a apărat spunând că nu acesta a fost motivul divorţului, dar până la urmă nu s-a mai sfiit să-şi recunoască relaţia cu asistenta cu care fusese "cuplat" în presă. Acum, după ce Andreea Marin s-a afişat şi ea cu un bărbat, toată lumea era curioasă ce va avea de spus Tuncay.

RomaniaTV.net
01 oct. 2017, 14:50
Fostul soţ al Andreei Marin, prima reacţie după ce „Zâna” a fost fotografiată cu noul iubit

La scurt timp după apariţia fotografiilor cu Andreea Marin şi noul ei iubit, fostul ei soţ, Tuncay Ozturk, a postat pe Facebook mai multe clipuri din timpul unui zbor cu avionul. Se pare că turcul a plecat cu nişte prieteni, cu un avion de mici dimensiuni, într-o escapadă de weekend.

În una dintre fotografiile postate de Tuncay se poate vedea şi o geantă de damă, prilej pentru prietenii virtuali ai acestuia să glumească pe seama speculaţiilor care se vor face în presa mondenă.

Cu o zi înainte de apariţia fotografiilor cu noul partener al fostei sale soţii, Tuncay Ozturc postase pe reţeaua de socializare un mesaj cu tâlc: „Niciodată nu pierd, ori câştig, ori învăţ”.