HOROSCOP DECEMBRIE 2017 MARIANA COJOCARU: Tensiuni, cadouri, amante supărate şi schimbări pentru trei zodii VIDEO

HOROSCOP DECCEMBRIE 2017. MARIANA COJOCARU a realizat previziunile astrologice pentru prima lună a iernii.

18 nov. 2017, 08:21
HOROSCOP DECEMBRIE 2017 MARIANA COJOCARU: Tensiuni, cadouri, amante supărate şi schimbări pentru trei zodii VIDEO

HOROSCOP DECEMBRIE 2017 MARIANA COJOCARU

Berbec: Uranus vine cu un plus de inovatie, de inventivitate, cu un plus de genialitate. Va doriti sa faceti lucruri noi, sunteti inspirati.

Taur: Activeaza cea de-a saptea casa a horoscopului general. Da tot felul de colaborari interesante, de noi parteneriate profitabile in plan social.

Gemeni: Sunt foarte bine aspectati in sectorul astrosentimental, acolo este si sectorul creatiei si creativitatii.

Rac: Au un aspect jupiterian. Datorita faptului ca pe data de 10.10 Jupiter a intrat in constelatia Scorpionului intr-o zona care tine de familie, de reuniuni, de vesti care vin de la drum lung de la persoane importante.

Leu: Cu Jupiter in Scorpion au un aspect de quadratura. Un aspect foarte important din punct de vedere spiritual. Este pentru cei care au evoluat bine. Sunt spirite superioare si prin urmare devin brusc extraordinaRi.

Fecioara: Sunt din punct de vedere astral intr-o perioada in care Marte este cel activ, cel care activeaza caracterul, personalitatea. Va sustine ambitie. Ii va face mai competitivi pe cei din zodie. Vor fi pusi pe fapte mari.

Balanta: Sunt de departe cele mai norocoase persoane care au avut parte de suportul Jupiterian.

Scorpion: Scorpionii au primit un dar extraordinar. De data aceasta, un Jupiter care vine dupa 11 ani in constelatia Scorpionului. Vor avea parte de un noroc foarte bine sustinut.

Sagetator: Vor avea parte de o reactivare a pasiunilor, altii vor avea parte de tot felul de incercare de destin, altii vor avea parte de tot felul de riscuri care tin de sanatate.

Capricorn: Trebuie sa inteleaga daca mai au ceva de incercat, de inteles, cum sunt lectiile lor de viata, daca le-au inteles.

Varsator: Au aceasta arta de destin. Pe deoparte, nodul lunar sud sustine relatiile sentimentale, relatiile afective. Este un aspect al extremelor. Se rup relatiile proaste care nu au continuitate. Pe de alta parte pot sa intalneasca pe cineva. Discutam de logodna.

Pesti: Neptun isi reia mersul direct pe data de 22 noiembrie. Tot pe data de 22 noiembrie Soarele va intra in Sagetator. Neptun vine cu un plus de credinta, cu chestiuni care tin de partea nevazuta existentiala, a spus Mariana Cojocaru la Romania TV.