Horoscop Minerva 2 – 8 iulie 2017. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop Minerva săptămâna 2 – 8 iulie 2017 INTEGRAL. Previziuni pentru toate zodiile. Află ce îți rezervă astrele!

28 iun. 2017, 18:35
Horoscop Minerva 2 – 8 iulie 2017. Previziuni pentru toate zodiile

BERBEC – Săptămâna aceasta vor fi tot timpul în balans. Chiar dacă trigonul Uranus – Soare le promite marea cu sarea, totuşi dacă Pluto în Casa Prietenilor şi a speranţelor le este ostil Soarelui şi lui Marte din Casa iubirii, sextilul Venus – Chiron sugerează că au puterea să treacă peste micile răutăţi ale colegilor.

TAUR – Și pentru aceşti nativi se schimbă decorul astral deşi aş spune că persistă un soi de teamă care greu îi va face pe aceşti nativi să creadă că a venit apă şi la moara lor.

GEMENI – Dacă este ceva semnificativ pe cerul Gemenilor săptămâna aceasta în afara Careului în T mediat de Jupiter, este crucea cardinală care aționează subtil, din fundal și le va inflama ideile, mai sunt câteva opoziţii care le vor crea situaţii dar şi stări interioare contradictorii.

RAC – Ei bine, acestor nativi le-a venit apă la moară şi de-acum trebuie să-şi reia viaţa de acolo de unde simt că lucrurile s-au împotmolit.

LEU – Mă întreb cât a fost iluzie, cîtă lăcomie, câtă minciună şi câtă creativitate în reuşitele sau mai bine zis, în nereuşitele unor Lei.

FECIOARĂ – Foarte interesantă în tema acestor nativi este conjuncția axei destinului cu axa Ascendent – Descendent. Posibil ca Fecioarele să afle ceva despre acţiunile cuiva pe care îl considera prieten, posibil să simtă dur că au un duşman de care habar nu aveau.

BALANȚĂ – Săptămâna îi poate destabiliza pe aceşti nativi prin energia cu care le materializează dorinţele. Jupiter, reveit în mers normal în semnul lor, şi Soarele vin cu puterea de a urni lucrurile iar dacă au impresia că din punct de vedere financiar sunt blocaţi, aceasta se datorează dizarmoniei dintre Venus şi Nodul Nord.

SCORPION – Au învăţat, cred eu, ceva mult mai important şi anume că vorba dulce mult aduce când îţi doreşti ceva cu adevărat. Şi-au făcut duşmani pe măsură în ultimii ani, au pus punct unor prietenii de o viaţă poate, au pus punct poate şi unui mariaj, dar asemenea păsării Phoenix renasc din propria cenuşă pentru o nouă luptă.

SĂGETĂTOR – Două aspecte îi pot face fericiţi dar le şi pot întuneca bucuria: se formează din noou o cruce în semne cardinale care îi implică pe Jupiter, Marte, Uranus şi Pluto, acea ultimă zbatere despre care vorbeam acum 6 ani și trigonul în semne de Foc, cu Nodul Nord în Casa a 9-a, Casa spiritualităţii. 

VĂRSĂTOR – Dacă săptămâna trecută erau în conflict cu ceilalţi, săptămâna aceasta lucrurile se limpezesc, drumurile se deschid, blocajele se dizolvă.

PEȘTI – Posibil ca unele probleme, săptămâna aceasta, să fie legate de serviciu, de locul de muncă, scapă un loc de muncă printre degete deoarece nu studiile necesare sau pur si simplu, nu că se plictisesc, ci iritaţi de atitudinea unor colegi de muncă să renunţe la a mai merge la treabă.

Horoscop Minerva săptămâna 2 – 8 iulie 2017 

HOROSCOPUL INTEGRAL PENTRU: BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTOR ȘI PEȘTI. DĂ CLICK PE ZODIE PENTRU A INTRA ÎN PAGINĂ