Imagini cu aterizarea de urgenţă în Atlanta a unui avion al companiei Delta Airlines VIDEO

Un avion de pasageri al companiei Delta Airlines a efectuat o aterizare de urgenţă pe aeroportul din Atlanta după ce unul din motoare a început să degaje fum, informează site-ul postului NBC News.

19 apr. 2018, 10:27
Imagini cu aterizarea de urgenţă în Atlanta a unui avion al companiei Delta Airlines VIDEO

Avionul, de tip Airbus A33, au trebuit să se întoarcă la Aeroportul Hartsfield-Jackson din Atlanta după ce la scurt timp după decolare au depistat fum la motorul din partea dreaptă.  Incidentul, la o zi după ce un pasager a decedat în urma exploziei unui motor.

Piloţii au reuşit să aterizeze fără mari probleme şi nu s-au înregistrat victime.

După aterizare, echipele de pompieri au acţionat pentru stingerea incendiului.

 Compania aeriană a confirmat că zborul Delta 30 de la Atlanta la Londra, din data de 18 aprilie, a trebuit să se întoarcă din drum după ce, la câteva minute de la decolare, a fost descoperită o „problemă la motorul nr.2”.

Citeşte şi Panică la bordul unui avion după ce un pasager a ameninţat un membru al echipajului cu un stilou

Autorităţile americane au anunţat că au iniţiat o anchetă în acest caz.

Incidentul aviatic a avut loc la doar o zi după un pasager a decedat în urma exploziei unui motor al unui avion Boeing 737-700, care decolase de pe Aeroportul La Guardia din New York cu destinaţia Dallas.

Autoritatea Aviatică Federală (FAA) din SUA a ordonat verificarea motoarelor de tipul CFM56 ale avioanelor Boeing 737-700 în urma incidentului aerian produs marţi.