Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov, condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă

Omul de afaceri Ioan Neculaie, fost patron la FC Braşov, a fost condamnat la închisoare cu executare şi după judecătorii l-au găsit vinovat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Decizia este definitivă.

RomaniaTV.net
23 nov. 2017, 20:11
Ioan Neculaie, fostul patron al lui FC Braşov, condamnat la doi ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă

Ioan Neculaie a fost găsit vinovat pentru încălcarea regimului armelor şi muniţiilor şi a fost condamnat la 6 luni de închisoare. Potrivit newsbv.ro, omul de afaceri a făcut o criză de nervi după ce a descoperit că un angajat nu-i pregătise maşina pentru a merge la vânătoare. Automobilul avea pană la una dintre roţi, lucru care n-a fost pe placul lui Neculaie. Acesta a luat puşca de vânătoare şi a început să tragă şi în celelalte cauciucuri.

Împuşcăturile au fost auzite de vecini, care s-au alarmat şi au chemat poliţia. Ioan Neculaie s-a ales cu dosar penal, iar magistraţii de la Judecătoria Braşov l-au condamnat la 6 luni de închisoare cu executare. Însă fostul patron al lui FC Braşov va sta doi ani în spatele gratiilor, deoarece mai avea o condamnare de un an şi 6 luni cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

În 2008, un angajat şi-a pierdut viaţa pe platforma Roman după ce a căzut în timp ce încerca să taie un coş de evacuare. Ioan Neculaie a fost găsit atunci vinovat pentru omor din culpă şi a primit o pedeapsă de un an şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Acum, judecătorii au decis să trebuie să execute întreaga pedeapsă de doi ani. Decizia este definitivă.