Iohannis: Vom angaja case de sondare pentru a stabili candidatul PNL la prezidenţiale: eu sau Antonescu

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a declarat marţi că liberalii au decisă să comande sondaje de opinie pentru a vedea care este candidatul partidului cu cele mai mari şanse la alegerile prezidenţiale, el sau Crin Antonescu.

01 iul. 2014, 14:35
Iohannis: Vom angaja case de sondare pentru a stabili candidatul PNL la prezidenţiale: eu sau Antonescu

Klaus Iohannis a precizat, la finalul şedinţei Biroului Politic Naţional, că Delegaţia Permanentă va decide, prin vot, candidatul partidului la prezidenţiale, după ce vor fi realizate sondaje de opinie.

TENSIUNI în PNL. Iohannis, poftit SĂ SE RETRAGĂ din competiţia prezidenţială: Nu vă măsuraţi puterile cu Crin

Biroul Politic a numit o comisie tehnică care se va ocupa de angajarea unor case de sondare care vor veni cu rezultate în ceea ce priveşte candidaţii stabiliţi până acum. Se va măsura în ce măsură oamenii se raportează pozitiv şi negativ la mine şi la domnul Antonescu, unde există potenţial de creştere. Apoi, vom convoca Delegaţia Permanentă, care va decide, prin vot, candidatul”, a declarat Iohannis.

Iohannis: PNL şi PDL vor iniţia o moţiune simplă împotriva PSD pe tema justiţiei

Biroul Politic Naţional al PNL s-a reunit, marţi, în prima şedinţă după Congresul partidului care a ales noua conducere a liberalilor.

Conducerea liberalilor a discutat despre sondajele privind desemnarea candidatului PNL la Preşedinţie şi despre alegerea noului secretar general al partidului, funcţie pentru care a fost propus Marian Petrache.

Quintus: La Congres m-am regăsit într-o situaţie foarte PENIBILĂ. Sondajul pentru prezidenţiabil e ORIENTATIV