„M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu un alt bărbat”. Ce actriţă din România a făcut declaraţia uluitoare

A fost una din cele mai admirate şi talentate actriţe ale teatrului românesc, iar de numele ei se leagă numeroase cuceriri, dar şi o poveste tristă de viaţă.

06 nov. 2018, 13:18
„M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu un alt bărbat”. Ce actriţă din România a făcut declaraţia uluitoare

Vasilica Tastaman s-a născut la Brăila, în anul 1933, şi a fost considerată una din femeile fatale ale epocii sale, în special după ce şi-a început activitatea ca actriţă pe scena teatrului de la Bucureşti, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Ioana Tufaru, de urgenţă la spital! Medicii au intervenit imediat

În timp ce şarmul şi sex-appealul o ajutau să stârnească admiraţia bărbaţilor şi colegilor de scenă, printre care Gheorghe Dinică, Dan Tufaru (despre ea spunându-se că a fost cea care l-a despărţit pe Dan Tufaru de Anda Călugăreanu) sau fostul antrenor de fotbal Emeric Jenei (cu care au avut impreuna şi un fiu), talentul său actoricesc a transformat-o în favorita directoarei Teatrului Municipal, Lucia Sturza Bulandra.

Un episod care a rămas celebru şi care a fost povestit şi de Dan-Silviu Boerescu, în cartea sa, „Vasilica Tastaman. Femeia Fatală a României.”, a fost acela în care actriţa a fost la un pas să părăsească scena de la Bucureşti şi să se întoarcă la Brăila, din cauza traiului prost al actorilor de la acea vreme. 
 
„Doamna Bulandra, eu vreau să plec din Capitală pentru că m-am săturat …să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”, a fost răspunsul uluitor al Vasilicăi atunci când doamna Bulandra a chemat-o în biroul ei pentru a afla motivele eventualei plecări.