Madalina Ghenea s-a despartit de iubit: „Cea mai grea cale este să fii de unul singur”

Madalina Ghenea si iubitul sau milionar Matei Stratan s-ar fi despartit, cel putin pentru o perioada.

11 sept. 2017, 08:32

Cei doi ar fi avut in ultima perioada mai multe neintelegeri, iar acum se gandesc ce sa faca cu viitorul si daca mai este cazul sa faca pasul cel mare spre altar.

Potrivit cancan.ro, Madalina Ghenea si Matei ar fi luat o pauza, iar fotomodelul s-ar fi retras pentru o perioada in Italia. Apropiatii celor doi sustin ca din momentul in care au devenit parinti, au aparut si conflictele intre cei doi iubiti.

“Surprinzător, după naştere, flacăra pasiunii s-a stins un pic. Au apărut mici disensiuni, dar nimic grav”, au declarat surse din anturajul milionarului. In ultimul timp, Madalina Ghenea a postat pe o retea de socializare mai multe mesaje care ar intari informatia ca are probleme in relatia de cuplu.

„Cea mai grea cale este să fii de unul singur, să te descurci singur. Dar dacă accepţi, vei deveni cel mai puternic”, este ultimul mesaj postat de Madalina Ghenea pe pagina sa de Facebook.

Milionarul a oferit, pentru sursa citata, şi prima declaraţie. Una scurtă, menită parcă să nu pună şi mai mult paie pe foc: „Nu am avut neînţelegeri, ea a fost plecată în Italia, dar acum este acasă”.