Margherita din Clejani a înnebunit internetul cu o rochie super decoltată FOTO

Margherita din Clejani a trecut în ultimii ani printr-o serie de transformări, iar acum se mândrește cu atuurile ei fizice. Ea și-a etalat sânii într-o fotografie recentă pe care a publicat-o pe internet. Amicii virtuali au putut să o vadă pe Margherita din Clejani, fără sutien, într-o rochie foarte decoltată.

09 dec. 2016, 13:05

De când și-a pus silicoane, ipostazele cu Margherita din Clejani, fără sutien, sunt la ordinea zilei, dar nu contenesc să îi facă pe internauți să înroșeasc butonul de Like, scrie libertatea.ro. Recent, frumoasa fiică a Clejanilor a publicat pe o rețea de socializare o imagnie cu ea de la o petrecere. Marga poartă o rochie roșie ca focul, cu un decolteu generos, care îi lasă sânii la vedere, pentru că nu poartă sutien. Și la care oricum nu putea purta sutien, deoarece ținuta nu ar fi permis acest lucru.

Citeşte şi Drama uriaşă în familia Clejanilor! A murit după o lungă suferinţă

Amicii virtuali au compleșit-o cu complimente și cu Like-uri.

Margherita din Clejani face furori în muzica lăutărească, alături de părinții ei, Viorica și Ioniță din Clejani. Frumoasa brunetă a trecut și ea pragul esteticianului, cu toată opoziția tatălui ei.

Ea și-a pus silicoane, pe care le etalează în ținute cât mai decoltate, și și-a schimbat stilul vestimentar și coafura. Margherita și-a și pus lentile de contact, la un moment dat, pentru a avea ochi albaștri, însă moftul nu a ținut-o prea multă vreme.

Citeşte şi Margherita de la Clejani, topless. Siliconata, fotografiată când îşi călărea noul iubit la piscină

Pentru a slăbi, Margherita a apelat, ca multe alte vedete de la noi, la dieta Dukan, dar rezultate au fos unele dezastruoase pentru sănătatea ei. Deşi a fost mulţumită de rezultat, fiica Clejanilor a avut de pătimit. „Mi-a fost rău, aveam ameţeli, nu aveam energie, dar cert e că în 3 zile am slăbit vreo 4-5 kilograme”, a mărturisit fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi de la Clejani.