Mariana Cojocaru, mărturisiri cutremurătoare despre unul dintre momentele de mare cumpănă din viaţa ei: „Am comunicat cu Dumnezeu”

Mariana Cojocaru este un cunoscut astrolog din România. Aceasta a făcut mărturisiri cutremurătoare despre unul dintre momentele de mare cumpănă din viața ei.

RomaniaTV.net
12 sept. 2017, 16:25
Mariana Cojocaru, mărturisiri cutremurătoare despre unul dintre momentele de mare cumpănă din viaţa ei: „Am comunicat cu Dumnezeu”

În urmă cu mulți ani, Mariana Cojocaru, care de-a lungul anilor a făcut previziuni pentru cupluri celebre, a avut un teribil accident de mașină, în urma căruia a fost în moarte clinică timp de 12 ore. A suferit numeroase leziuni la nivelul capului.

„Totul s-a întâmplat după eclipsa totală de soare din 1999, august, când am fost în Thailanda la iniţieri şi am stat 4 ani şi ceva, m-am întors în ţară, iar accidentul a avut loc după eclipsa de soare. Era pe axa vărsător-leu. Chiar în noaptea dinaintea accidentului am visat un lucru extraordinar.

Parcă eram un manechim de magazin şi cineva îmi capsa pielea capului. Iar, apoi, am plecat la o petrecere la Iaşi şi ne întorceam de la Iaşi spre Bucureşti, între Focşani şi Buzău, maşina a alunecat pe gheaţă, era februarie, şi, de acolo, maşina nu avea contact cu solul.

A alunecat maşina şi a acroşat un copac. Eu am fost lovită la cap rău de tot, puteam să fiu desfigurată. M-am operat la Bucureşti”, a povestit Mariana Cojocaru la o emisiune tv, potrivit libertatea.ro.

„Am stat în moarte clinică cam 10-12 ore. Am comunicat cu Dumnezeu. Am simţit un canal de lumină spre care m-am îndreptat, acolo am comunicat cu Dumnezeu, în momentul în care am revenit pe pământ mi-am adus aminte asta, mi-am dat seama că, după iniţieri, trebuie să ajut oamenii, am fost trimisă de călugării din Thailanda special ca să ajut romanii. E bine să o iau pe calea mea, să-mi îndeplinesc misiunea de astrolog”, a mai spus astrologul.

„Am avut experienţă şi de decorporalizare. În momentul în care am fost cusută, am văzut dintr- un colţ de tavan cum eram întinsă şi cum mi s-a cusut pielea capului”, a încheiat Mariana Cojocaru.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU 12 septembrie 2017: Veşti bune pentru multe zodii VIDEO