Mesaj sfâşietor lăsat de o fostă elevă a profesorului de matematică din Paşcani: „Geniul său îl chinuia atât de tare…”

Mesaj sfâşietor lăsat de una dintre fostele eleve ale profesorului de matematică din Pașcani, găsit spânzurat de soţia sa. Pe pagina sa de socializare, aceasta vorbeşte despre pasiunea profesorului pentru materia pe care o preda. ,,Visa noaptea probleme şi geniul său îl chinuia atât de tare, încât îl ţinea treaz ca să le transcrie”, spune fosta elevă.

09 ian. 2018, 12:58
Mesaj sfâşietor lăsat de o fostă elevă a profesorului de matematică din Paşcani: „Geniul său îl chinuia atât de tare…”

Cei care l-au cunoscut pe bărbat spun că acesta era un profesor pasionat şi dedicat meseriei sale. O fostă elevă, în prezent actriţă la Teatrul Paşcani, a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook. Ea spune că bărbatul a făcut-o să iubească matematica şi că recent se întâlnise cu el. Acesta i-a mărturisit că visează noaptea probleme de matematică şi „Geniul său îl chinuia atât de tare, încât îl ţinea treaz noaptea pentru a le transcrie”. Femeia mai spune că bărbatul era o fire sensibilă şi că părea că ascunde o mare durere.

Profesorul de matematică a fost găsit spânzurat de soţia lui care se întorcea de la biserică în ziua de Bobotează. Acesta a lăsat un bilet de adio în care îşi explica gestul şi îşi cerea iertare.

Citeşte şi A fost găsit spânzurat în casă chiar de Bobotează