NOAPTE DE GROAZĂ în Constanţa. Un bărbat şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar, iar un altul a fost înjunghiat de nişte proxeneţi

Incidente şocante noaptea trecută la Constanţa! Un bărbat a fost omorât de un prieten după un scandal la băutură! Iar un alt tânăr a fost înjunghiat pe stradă de persoane necunoscute!

22 oct. 2017, 05:14
NOAPTE DE GROAZĂ în Constanţa. Un bărbat şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar, iar un altul a fost înjunghiat de nişte proxeneţi

Crimă între prieteni, la băutură, asta s-a întâmplat la Constanţa, seara trecută, informează România TV. Se pare că cei doi amici au băut împreună şi apoi s-au luat la ceartă. În urma conflictului unul dintre ei a murit în urma loviturilor primite.

Citeşte şi Unul dintre foştii sclavi de la Berevoeşti şi-a ucis tatăl

„Am fost sesizati in legatura cu faptul ca o persoana a avenit si l-a rugat pe un vecin sa anunte politia ca ar fi omorta in bataie o persoana, o cunostinta. A avut parte de o moarte violenta. Suspectul a afirmat ca el e vinovatul, ca a lovit-o pe victima in urma unui conflict spontan dupa ce au consumat bauturi alcoolice”, a declarat un reprezentant al poliţiei. 

După ce şi-a bătut prietenul, vinovatul a mers la un vecin să îi spună ce a făcut şi să anunţe poliţia. Iniţial bărbatul a susţinut că nu l-a recunoscut pe prietenul lui şi a crezut că este un hoţ.

„A intrat in casa peste proprietar si s-a aparat cu pumnul, stia ca are bani. Poarta era deschisa, s-a trezit cu el peste el in casa”, a declarat o vecina.

„Mi-a zis doar ca s-a intamplat, ca l-a lovit, nici nu stia ca e mort. A plecat si nu l-a mai recunoscut, asa mi-a zis, de frica l-am lovit”, a spus un alt vecin. 

Citeşte şi Crimă în Olt. Un bărbat a omorât un consătean în bătaie şi a primit 4 ani de închisoare

Un alt incident a avut loc în zona bulevardului Aurel Vlaicu din Constanţa. Acolo un tânăr de 37 de ani a fost înjunghiat în urma unui conflict spontan cu mai multe persoane necunoscute.

Potrivit martorilor tânărul ar fi fost înjunghiat de proxeneţii protituatelor la care ar fi mers în zona respectivă. Acesta a ajuns la spital cu plăgi la faţă şi torace. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat acolo.