O doamnă şi-a propus să facă amor în fiecare dimineaţă. Ce a păţit după o scurtă perioadă FOTO

Ce se întâmplă dacă întreții relații intime în fiecare dimineață?

03 oct. 2017, 09:11
O doamnă şi-a propus să facă amor în fiecare dimineaţă. Ce a păţit după o scurtă perioadă FOTO

La această întrebare voia și femeia din această poveste să afle răspunsurile. Așa că și-a propus o provocare: să facă amor în fiecare dimineață.

Citeşte şi Cum să foloseşti cele 5 simţuri ca să-i creşti plăcerea sexuală

Totul a venit după ce a renunțat la abonamentul la sală. A urmat apoi o dietă de curățare a organismului, timp în care a supraviețuit doar cu sucuri.

Iată ce s-a întâmplat: în prima zi, partenerul ei a fost foarte fericit și femeia a avut o zi foarte bună. Dar în dimineața următoare nu mai avea chef pentru că se simțea slăbită, însă partenerul ei avea energia și cheful, așa că a făcut-o și a avut iar o zi minunată.

Totul a mers așa câteva zile, dar într-o zi li s-a schimbat norocul. Au ajuns prea târziu la serviciu, de ceva vreme nici nu se mai puteau concentra prea bine și femeia și-a dat seama că va trebui să muncească mai mult și să se distreze mai puțin. Astfel încât, în afară de faptul că le distrugea viața profesională, îi și epuiza.

Citeşte şi Care este numărul magic al vieţii tale sexuale?

Cu timpul, femeia a cerut partenerului ei să renunțe la această provocare și, culmea, a fost o mare bucurie pentru amândoi.

Concluzia ei a fost aceasta: „Poate părea foarte amuzant să faci amor în fiecare dimineață, dar, în realitate, devine o provocare prea mare. Nu poți face asta în fiecare zi”.