O mai ştii pe Soraya din „Sărmana Maria”? Iată cum arată acum

Itati Cantoral a cunoscut faima imediat ce a apărut pe micile ecrane în telenovela mexicană "Maria la del Bario" / "Sărmana Maria", în care a jucat alături de Thalia și Fernando Colunga. Acest prim rol negativ jucat de Itati a propulsat-o în alte distribuții celebre, actrița reușind să se impună în rândul celor mai talentate actrițe mexicane.

14 apr. 2016, 11:21
O mai ştii pe Soraya din „Sărmana Maria”? Iată cum arată acum

Itati Cantoral este și acum una dintre cele mai căutate actrițe de telenovele. Acestea sunt cele mai recente proiecte cinematografice în care Itati a apărut: „Amar” (2009), „El santos vs la Tetona Mendoza” (2012), „Amor de mis amores” (2014), „la Dictadura perfecta” (2014), etc.

Dacă e să ne referim la viața ei personală, aflați că Itati a fost căsătorită cu actorul de telenovele Eduardo Santamaria din septembrie 1999 până la jumătatea anului 2004, când cei doi au decis să divorțeze. Din relația lor au rezultat gemenii Eduardo și Roberto Miguel, care anul acesta vor împlini 16 ani.

În prezent, Itati este căsătorită cu producătorul Carlos Alberto Cruz, căreia i-a dăruit în 2008 o fiică pe nume Maria Itati.

Vezi pe okmagazine.ro cum arată în prezent interpreta lui Soraya.