Jojo a devenit mămică. Mesaj emoţionant pe Facebook

Jojo, îndrăgita actriță a devenit mămică. Ea a născut marti, 10 ianuarie prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă. După nouă luni care au fost pline de emoție și entuziasm, Jojo împreună cu Paul Ipate sunt fericiții părinți ai unei fetițe frumoase și sănătoase.

RomaniaTV.net
10 ian. 2017, 09:29
Jojo a devenit mămică. Mesaj emoţionant pe Facebook

Jojo a născut. Actriţa a postat un mesaj pe Facebook imediat după ce a adus pe lume al doilea copil: „Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o în brațele sale. Eu și Paul ne simțim binecuvântați și fericiți că totul a fost bine și lin și că ne putem strânge în sfârșit în brațe minunea de fetiță. Le mulțumim din toată inima tuturor celor ce ne-au fost alături în acest moment plin de emoție.  Vă mulțumesc din inima tuturor celor de aici pentru toata atenția și prețuirea pe care ni le oferiti în fiecare clipă. Zora doarme liniștită la pieptul meu cu obrăjorii ei de petale și știu că în acest moment sunt cea mai fericită mămică din lume. Iubesc și sunt iubită așa cum nu am mai fost vreodată și am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim și pe Zora”.

Citeşte şi: 

Jojo, fotografie neaşteptată pe Facebook. „Să vină zânuţa”

Boala secretă care o chinuie pe Jojo. „Sunt foarte interesată de toate remediile”

 

Paul Ipate a postat şi el pe Facebook un mesaj: „Am sa fac un dicteu rapid al sufletului: se spune ca oamenii fac copii din egoism. Partial pot fi de acord. Dar din momentul in care oficial devii parinte, esti in stare sa renunti la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunta la tot si sa dau tot pentru ea. Bine ai venit Zora”.