Oana Zăvoranu, DEZVĂLUIRE BOMBĂ. „Vadim Tudor are o amantă cu 10 ani mai tânără, este avocată….”

După moartea mamei sale, Oana Zăvoranu a trecut repede la cele lumeşti, adică la scandaluri, jigniri și răutăți. Într-o emisiune, ea l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Corneliu Vadim Tudor. Oana îl acuză că își înșală soția şi afirmă că Vadim are o amantă cu 10 ani mai tânără.

22 apr. 2015, 09:36

Mai mult, Oana Zăvoranu susține că Vadim doar pozează într-un familist convins, informează România TV. În realitate, și-ar înșela soţia pe unde apucă.

Citeşte şi Oana Zăvoranu face acuzaţii grave. Vezi ce s-a întâmplat cu bunurile Mărioarei Zăvoranu

„Acest Vadim trăieşte cu o avocată, Adelina Popovici. Dacă ăsta vrea război cu mine, deşi nu are în sânge. Familist convins, care e cu biblia după el..”, a spus Oana Zăvoranu. 

Scandalurile au fost la ordinea zilei între cei doi în ultimii ani. Nici Vadim nu s-a lăsat vreodată mai prejos.

„Vreau sa spun ca asta este o parazita, careia i s-a infundat. Şi daca ea crede ca o iubeste lumea ca si-a bagat-o pe maica-sa in spital, se insala. Ea nu reprezinta nimic, nu are nicio meserie. Actrita nu e, jurista nu e, gurista…este o mu…ă, este un pamflet”, spunea Corneliu Vadim Tudor despre Oana Zăvoranu. 

Citeşte şi Marioara Zăvoranu, ULTIMELE CUVINTE către Oana Zăvoranu. „Ultima privire a mamei a fost plină de URĂ”

„Omul are multe belele şi vine şi latră ca o căţea turbată, păduchioasă. Şi-a făcut 100 de operaţii. Oana, da nu îţi este ruşine?”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.