Povestea cutremurătoare a unei tinere din Iaşi: a fost violată atât de tată, cât şi de fratele ei

O tânără de 24 de ani, bolnavă psihic, ar fi fost violată de fratele ei, surse judiciare susţinând că a rămas însărcinată în urma abuzurilor repetate. Pe când era adolescentă, fata a fost violată şi de tatăl ei.

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 16:11
Povestea cutremurătoare a unei tinere din Iaşi: a fost violată atât de tată, cât şi de fratele ei

Povestea cutremurătoare a fost descoperită de autorităţile ieşene în localitatea Răducăneni. Tânăra de 24 de ani, care suferă de o afecţiune psihică, ar fi fost abuzată în mod repetat de fratele ei de 20 de ani. Acesta ar fi lăsat-o însărcinată pe sora sa, el fiind reclamat la Poliţie chiar de mama sa.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, abuzurile ar fi avut loc în perioada martie – iulie 2018, timp în care individul şi-a siluit sora de cel puţin cinci ori.

Potrivit vecinilor, bărbatul consuma bătuturi alcoolice şi, ulterior, intra în camera surorii sale unde profita de handicapul psihic al acesteia şi o viola, scrie ziaruldeiasi.ro.

Tânărul, care are 10 clase, a procedat în acelaşi mod ca tatăl său, care, în 2006, timp de mai multe luni, a violat-o şi el pe tânăra cu probleme psihice.

Bărbatul a fost condamnat la 18 ani de puşcărie. Pedeapsa i-a fost redusă la 15 ani de în­chisoare după intrarea în vigoare a noului Cod Penal. Şi în timpul violurilor tatălui, tânăra ar fi rămas însărcinată însă sarcina nu a fost dusă până la capăt.