Povestea FEMEII răpită şi apoi violată de EXTRATEREŞTRI: A trebuit să fac avort, dar am filmat nava VIDEO

O femeie din Italia susţine că a fost răpită şi apoi violată de extratereştri. Şocant este faptul că ea are dovezi clare, având filmări cu nava. Mai mult, ea a trebuit să avorteze, iar fetusul avea o formă extrem de bizară şi nu păre să fie uman.

16 apr. 2014, 11:40

Giovanna Podda, o femeie din Italia, spune că a fost răpită şi lăsată însărcinată de extratereştri. Acesta pare să fie cel mai şocant caz de acest gen, mai ales că tânăra are imagini atât cu nava, cât şi cu fetusul avortat, potrivit Ignoteomisteri.com.

Citeşte şi A fost Iisus un extraterestru? TEORIA care a bulversat creştinismul

Ea povesteşte cum a început să aibă contact cu fiinţe extraterestre încă de la vârsta de patru ani. Cu toate acestea, când a devenit adultă, fiinţele ciudate au început să o însămânţeze artificial, trecând prin această experienţă de 18 ori. Şocant este faptul că ultimul fetus, avortat cu ajutorul doctorilor italieni, nu seamănă deloc cu o fiinţă umană şi este grotesc, imaginile fiind macabre. 

Citeşte şi Documentele secrete ale KGB-ului: Autopsia unui extraterestru prăbuşit cu un OZN în Rusia VIDEO

Cu toate că muilte persoane cred că istorisirile lui Podda sunt false, ea are o serie de filmări atât cu nava extraterestră cât şi cu fetusul avortat.