Principalul suspect în cazul unei crime care a îngrozit Europa a fost prins de poliţiştii din Suceava

Un tânăr român a fost capturat de poliţie la cinci luni după o crimă care a îngrozit Europa. El ar fi sugrumat o fată pe o plajă din Belgia, după care a călătorit prin mai multe ţări, ba chiar a şi postat imagini cu distracţiile sale. Tânărul a fost prins însă de poliţie la Suceava, exact când se aştepta mai puţin.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 11:59
Principalul suspect în cazul unei crime care a îngrozit Europa a fost prins de poliţiştii din Suceava

Tânărul de 25 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Suceava în baza unui mandat de arestare european. Acesta este unul dintre suspecţii unei crime comise la începutul anului. Victima este o femeie de 27 de ani din Belgia. Aceasta a fost găsită sugrumată pe o plajă.

Anchetatorii au stabilit că în noaptea în care a fost ucisă, tânăra plecase la cazino împreună cu iubitul ei. În jurul orei 04:00 dimineaţa fata a ieşit afară spunând că vrea să ia aer. De fapt, aceasta s-a întâlnit cu un bărbat, s-a certat cu el, iar apoi acesta a sugrumat-o pe plajă. Anchetatorii spun că românul este unul dintre suspecţii principali în acest caz.

Şocant este faptul că în ultimele cinci luni tânărul s-a plimbat prin mai multe ţări din Europa şi chiar a postat mai multe fotografii pe contul lui de socializare.

Citeşte şi Poliţiştii din Lugoj sunt în alertă. Un criminal periculos este căutat după ce şi-a ucis fosta iubită