Principele Nicolae face nuntă într-unul din cele mai groaznice locuri din România. Locul este denumit Casa Diavolului VIDEO

Cazinoul din Sinaia, locul despre care se vehiculeaza multe legende, ba chiar se spune că ar fi blestemat, va găzdui unul dintre cele mai importante evenimente din acest an. Este vorba despre nunta regală a printului Nicolae și a iubitei sale Alina Binder. Este prima nuntă regală din românia, după 70 de ani.

11 sept. 2018, 13:19
Principele Nicolae face nuntă într-unul din cele mai groaznice locuri din România. Locul este denumit Casa Diavolului VIDEO

Cazinoul din Sinaia, supranumit și casa diavolului, a fost construit în 1913, informează România TV. Este un loc despre care s-au vehiculat foarte multe legende. Unii spun că ar fi chiar blestemat, după ce a doua zi de la inaugurare, doi frați militari s-au sinucis. Tot aici, bogații vremii și-au pierdut averile, iar alții s-au îmbogățit peste nopte.

Citeşte şi Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, i-a cerut mătuşii sale, Margareta, Custodele Coroanei, să îi fie naşă de cununie

Foarte des stationa si trenul Orient express cu care veneau jucatori din euro. Cazionoul fiind vestit pentru sumele mari de bani care se castigau repede si usor. 

Clădirea-simbol din Sinaia va găzdui în acest an nunta prințului Nicolae și a frumoasei sale iubite, Irina Binder. Cei doi au ales să-și jure iubirea în fața lui Dumnezeu în România pentru că, spun ei, aici se simt cel mai bine.

Evenimentul va avea loc în sala oglinzilor. Decorul va fi unul demn de o nuntă regală. Candelabrele masive și aranjamentele florale alese cu mult bun gust vor introduce invitații într-o atmosferă aristocrată.

Ultima nuntă regală din România a avut loc în urmă cu 70 de ani, atunci când fiica regelui ferdinand s-a căsătorit.