CHEFI LA CUŢITE: Propunere indecentă pentru chef Cătălin Scărlătescu. Dietă cu biscuiţi şi sex

Chef Cătălin Scărlătescu are lipici la doamne şi domnişoare. La emisiunea culinară la care este jurat, acesta a avut parte de declaraţii de dragoste şi propuneri care mai de care mai inedite.

12 sept. 2017, 12:37
CHEFI LA CUŢITE: Propunere indecentă pentru chef Cătălin Scărlătescu. Dietă cu biscuiţi şi sex

Nu este de mirare că noua formă fizică a lui Cătălin Scărlătescu atrage cât mai multe priviri pline de admiraţie, iar reputaţia de burlac convins a juratului determină cât mai multe concurente să încerce să îşi prindă cheful favorit în mreje prin diferite tertipuri, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Românul care i-a înfruntat pe teroriştii de la Londra îşi încearcă norocul la „Chefi la cuţite”

Aşa se face că prima ediţie a emisiunii „Chefi la Cuţite”, care debutează luni la Antena 1, începând cu ora 20:00, îl are în centrul atenţiei pe celebrul bucătar, care nu doar că primeşte declaraţii de dragoste, ci şi…propuneri cât se poate de indecente! Aşa cum se descrie, una dintre cele mai dezinhibate concurente ale primei editii, Cristine, nu s-a înscris în show doar pentru a obţine cuţitele, ci şi pentru a-l vedea pe Scărlătescu ,,în toată splendoarea”.

Hotărâtă, mureşeanca reuşeste să-l facă pe chef să se urce pe masa de jurizare pentru a-i arăta cât de mult a slăbit. Şi, dacă tot a reuşit să îl întâlnească, aceasta îi dezvăluie şi o dietă minune, o dietă ungurească: ,,biscuiţişi sex. Dimineaţa, la prânz şi seara”. Cristine mărturiseşte într-un final că vrea să facă parte din viaţa juratului, nu neapărat doar din echipa lui. Chiar dacă a venit în concurs alături de iubitul său, Loredana Ene este convinsă că-l va face pe chef Cătălin să ,,o ceară de nevastă”, deşi,,este luată”. Model de profesie, aceasta îl lasă fără cuvinte pe chef Scărlătescu cu abordarea ei. Gesturile tandre şi conversaţia degajată nu sunt însă pe placul Ginei Pistol, prezentatoarea emisiunii, care intervine imediat pentru a opri o eventuală idilă: ,,rochia mea de mireasă este încă în portbagaj!”, insistă aceasta. Răspunsul juratului nu face decât să confirme că neîncetatele căutări ale viitoarei soţii nu se opresc aici: „las-o să stea acolo!”.

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2017: Cătălin Scărlătescu şi Gina Pistol s-au căsătorit. Bontea şi Dumitrescu, naşi de cununie

O altă pretendentă are acelaşi obiectiv final: nunta, potrivit libertatea.ro.

Personalitate vulcanică şi directă, sălăjeanca Iulia face impresie bună încă de la prima apariţie în faţa mesei de jurizare, lucru observat imediat de Gina: ,,ia uite ce-i sclipesc ochii!”. Tot ea reuşeşte să-l urce pe Scărlătescu pe bandă pentru a-i admira noua siluetă, complimentându-l în fiecare moment al audiţiei. Juratul realizează că gesturile pline de afecţiune faţă de frumoasa concurentă vor stârni gelozie în culise, dar nu apucă să se întoarcă la scaunul de jurizare deoarece Gina Pistol intră în platou cu o lingură de lemn. Chef Cătălin Scărlătescu, care a luat lecţii de bucătărie de la un cioban, este nevoit să reziste avansurilor unor concurente extrem de frumoase şi să-şi menţină reputaţia fără cusur, deoarece Gina Pistol îi monitorizează fiecare mişcare.