ROMANIA – SERBIA LIVE. Săpunaru, laude pentru naţionala de tineret

Cristian Săpunaru a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că naţionala under 21, care a învins seara trecută Ţara Galilor, scor 2-0, şi este foarte aproape de calificarea la Campionatul European, poate să aducă multe bucurii românilor.

13 oct. 2018, 13:01
ROMANIA – SERBIA LIVE. Săpunaru, laude pentru naţionala de tineret

ROMANIA – SERBIA LIVE. “Îi felicit pentru ceea ce au realizat, este meritul lor, al antrenorilor, federaţiei. Mai au un meci de jucat, nu cred că vor fi probleme. Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor”, a spus Săpunaru.

El consideră că prima reprezentativă poate câştiga meciul de duminică împotriva Serbiei prin dorinţă şi determinare. “Să ne dorim mai mult decât ei să câştigăm acest meci… Sperăm ca şi publicul să fie alături de noi. Prefer să jucăm urât şi să câştigăm, decât să jucăm frumos şi să pierdem. Simt că avem un grup frumos, cu jucători care îşi doresc să câştige fiecare meci. Ne dorim să câştigăm fiecare meci, să arătăm cât mai bine. Serbia are jucători valoroşi, trebuie să fim atenţi la ei ca echipă, nu ca jucători”, a afirmat Săpunaru.

ROMANIA – SERBIA LIVE. Naţionala României va întâlni, duminică, de la ora 16.00, pe Arena Naţională, selecţionata Serbiei, într-un meci din Liga Naţiunilor. Partida va fi transmisă în direct de Pro TV.

Arena Naţionlă va găzdui din nou un meci după o lungă perioadă în care s-a refăcut gazonul, lucru pe care Contra l-a comentat astfel: ”Am intrat pe gazon (la Arena Naţională) înainte să intrăm în cantonament şi părea foarte bun. Sperăm ca la ora jocului să ţină 90 de minute, am înţeles de cei care s-au ocupa de îngrijirea lui că va fi în condiţii optime ora meciului şi că nu vom avea probleme. Avem condiţii optime de antrenament la Mogoşoaia, iar gazonul de aici este foarte bun. Am decis să facem antrenament dimineaţa tocmai pentru a da mai mult timp de odihnă băieţilor, să se recupereze până la ora jocului”.