Trafic îngreunat pe A1 spre Capitală după ce circulaţia a fost blocată din cauza unui accident rutier

Pe Autostrada Bucureşti - Piteşti, pe sensul către Capitală, s-au format coloane de maşini de opt kilometri, după ce traficul a fost blocat din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei maşini. în urma acidentului, o persoană a fost rănită.

RomaniaTV.net
26 dec. 2018, 13:34
Trafic îngreunat pe A1 spre Capitală după ce circulaţia a fost blocată din cauza unui accident rutier

UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 48, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, pe ambele benzi ale sensului de mers către capitală, unde a avut loc o coliziune faţă-spate între 3 autovehicule, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Evenimentul s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane. În urma evenimentului valorile de trafic au crescut semnificativ, în prezent este formată o coloană de autovehicule de aproximativ 8 kilometri.

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 48, în zona localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, pe sensul de mers către Capitală, a avut loc o coliziune faţă-spate între trei autovehicule.

Accidentul s-a produs ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă, iar în urma impactului o persoană a fost rănită. 

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră este blocată pe cele două benzi ale sensului de mers pe care s-a produs accidentul şi se desfăşoară pe banda de urgenţă, prin dirijarea poliţiei rutiere.