Tudor Chirilă, îndrăgostit nebuneşte de Andreea Esca. De ce l-a refuzat prezentatoarea PRO TV

Tudor Chirilă a făcut o dezvăluire de senzație. În tinerețe, fostul solist al trupei Vama Veche era îndrăgostit lulea de nimeni alta decât Andreea Esca.

01 oct. 2017, 16:29
Tudor Chirilă, îndrăgostit nebuneşte de Andreea Esca. De ce l-a refuzat prezentatoarea PRO TV

Tudor Chirilă era să fie iubitul Andreei Esca. Cei doi erau să fie împreună, însă Tudor nu a avut curajul să se apropie mai mult de actuala doamnă Eram deoarece la vremea aceea Andreea era cuplată.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vărfu cu Dor, o tabără de ski, şi… Andreea Esca era foarte frumoasă, în clasa a IX-a.

Ea era combinată însă cu un alt baiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să va dea numele lui.Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune.

Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează în viaţa asta. Şi îmi vin în minte imaginile cu ea blondă, îmbrăcată într-o geacă vişinie…”, a mărturisit Tudor Chirilă la Europa FM, chiar în emisiunea Andreei.