Tudorel Popa, „omul bormaşină”, a fost prădat de hoţi

Tudorel Popa, fostul concurent de la "Românii au talet" a fost jefuit chiar de cel căruia i-a oferit adăpost. Protejatul lui Cătălin Măruţă a depus deja plângere la Poliţie şi speră ca oamenii legii îl vor prinde cât mai repede de hoţ.

12 feb. 2017, 17:08
Tudorel Popa, „omul bormaşină”, a fost prădat de hoţi

„Omul-bormașină” a rămas fără tableta sa, acesta fiind furată de un tânăr pe care fostul finalist de la „Românii au Talent” l-a găzduit în garsoniera sa din Tulcea, garsonieră cumpărată cu ajutorul lui Cătălin Măruţă.

„Azi am fost să depun plângere la Poliție. Știu cum îl cheamă, i-am oferit adăpost, a locuit la mine timp de trei săptămâni fără obligații și zilele trecute a dispărut cu tableta mea. Trebuie să dau de urma lui”, spune Tudorel.

După succesul avut în emisiunea de talente, în lipsa unor angajamente ferme, popularitatea lui Tudorel, băiatul crescut la orfelinat, a scăzut simțitor, de la an la an, astfel încât tulceanul a renunțat să mai lupte pentru a-și dovedi talentul său artistic. Anul trecut, fostul protejat al lui Cătălin Măruță, s-a reîntors la munca de jos, pe mașina de salubrizare, loc de unde a plecat să caute faima în 2012, apoi ocazional, a lucrat la o pizzerie din Buzău și un magazin de produse românești din Italia.

Citeşte şi Tudorel Popa, „omul-bormaşină”, s-a reangajat la salubrizare