Ultimele cuvinte ale Ionelei Podan. Ce a spus cu limbă de moarte, ţinând-o de mână pe Anamaria Prodan

Inainte de a muri, Ionela Prodan si-a privit fiica, a tinut-o strans de mana si a rostit ultimele cuvinte.  

RomaniaTV.net
17 apr. 2018, 06:14
Ultimele cuvinte ale Ionelei Podan. Ce a spus cu limbă de moarte, ţinând-o de mână pe Anamaria Prodan

Ionela Prodan a murit luni seara, la orele 21.00, dupa ce, mai bine de o luna si jumatate, s-a zbatut intre viata si moarte la Spitalul Elias din Capitala. Alaturi de regretata cantreata a stat zi si noapte fata sa, Anamaria care, pur si simplu s-a mutat si ea la clinica bucuresteana.

„Nimic nu a clintit-o pe impresara de langa mama ei, a ingrijit-o ca pe un copil in toata aceasta perioada”, au dezvaluit surse din spital. 

De altfel, Anamaria a fost si ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit in ultimele clipe de viata. „De cateva zile, marea artista nu mai reactiona la tratament. De aceea, a fost nevoie iarasi de interventia medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacienta. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totusi, in  mod surprinzator, inainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii si s-au uitat fix la fiica sa. A luat-o de mana si i-a spus: „Gata, ma duc!” Atat! A mai apucat sa o auda pe Anamaria spunandu-i ca o iubeste enorm si viata s-a sfarsit”, au spus persoane de la Spitalul Elias.

Medicii au anunţat cauza morţii Ionelei Prodan. Vezi ce s-a întâmplat cu artista pe patul de spital