Un SELFIE i-a SALVAT VIAŢA. Povestea femeii salvate de medici după ce s-au uitat la câteva imagini VIDEO

O femeie din Canada a fost la un pas de moarte din cauza unui atac cerebral, dar a fost salvată în ultimul moment după ce un doctor a privit mai multe imagini suprinse de pacient în timpul unei mici crize.

19 iun. 2014, 19:01

Stacey Yepes, o femeie de 49 de ani din Canada, s-a plâns doctorilor că îi amorţeşte faţa, însă aceştia au dat vina pe stress pentru acest lucru. Cu toate acestea, după ce simptomele s-au repetat, canadianca s-a filmat singură cu telefonul pentru a le arăta medicilor ce păţeşte, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Prea multe SELFIE-uri postate pe Facebook îţi pot afecta viaţa reală

Ea a explicat că prima oară a mers la medici în aprilie, după ce a simţit că are momente în care faţa îi amorţeşte şi nu mai poate vorbi, dar a fost liniştită de doctori cu un diagnostic lejer. Ulterior, după ce a mers la spital cu filmarea, un doctor a realizat că era vorba de un posibil accident cerebral, având o venă înfundată.

Citeşte şi TERIFIANT. Selfie-ul face o nouă victimă după ce o adolescentă de 16 ani a murit din cauza unei fotografii

Într-un final, un specialist i-a prescris un tratament corespunzător, iar acum Stacey se află în concediu medical, urmând să se întoarcă la muncă din luna iulie.

Medicul mi-a spus că dacă se mai întâmplă o astfel de criză, să sun întâi la salvare şi de abia apoi să încep să mă filmez cu telefonul„, a adăugat ea.