Victimele celebre ale depresiei. Ce vedete s-au luptat cu această boală?

Şi vedetele plâng. Iar suferinţa lor, atât de bine mascată pe covorul roşu, le-a pus în trecut viaţa în pericol.

RomaniaTV.net
08 sept. 2016, 12:14
Victimele celebre ale depresiei. Ce vedete s-au luptat cu această boală?

Angelina Jolie

Frumoasa actriţă a avut mulţi demoni de înfruntat în perioada adolescenţei sale agitate. Însă aceştia au revenit în 2007, după moartea mamei ei, Marcheline Bertrand, când actriţa a alunecat din nou pe panta depresiei, fiind urmărită permanent de gânduri negative. Salvarea şi-a găsit-o în muncă.

Când i s-a oferit rolul din thriller-ul „Wanted”, partenera lui Brad Pitt a acceptat imediat oferta. „Mama mea tocmai murise, iar eu îmi doream să am o activitate care să mă ajute să nu mă mai gândesc la asta. Simţeam că mă afund într-o gaură neagră şi că nu mai am de ce să mă trezesc dimineaţa. Aşa că m-am implicat în ceva care să mă oblige să fiu activă”, avea să declare actriţa în 2008.

Citeşte şi  Vedete care suferă de anxietate şi atacuri de panică

Uma Thurman

Că viaţa strălucitoare de la Hollywood nu poate compensa pentru durerea pe care o simţi când te întorci seară de seară într-o casă goală ne asigură chiar faimoasa actriţă. Ajunsă în postura de mamă singură după două mariaje ratate, unul cu Gary Oldman şi altul cu Ethan Hawke, Uma s-a luptat ani de-a rândul cu depresia.

„Cariera mea era în ascensiune, dar viaţa mea privată, în ruine. Timp de mulţi ani mi-am plâns de milă şi n-am fost încântată de nimic din ceea ce reuşeam pe plan profesional”, mărturisea Thurman în 2006. Vedeta a încercat să depăşească această perioadă neagră cu ajutorul tehnicilor yoga, cunoscute ca fiind foarte eficiente în eliberarea energiei negative. Şi a mers.

Vezi pe okmagazine.ro și alte vedete care s-au luptat cu depresia