Violatorii din Vaslui, eliberaţi din arest de Sărbători

Cinci din cei şapte violatori din Vaslui au obţinut o permisie de 24 de ore şi au petrecut Crăciunul acasă, împreună cu familiile lor.

29 dec. 2017, 10:10
Violatorii din Vaslui, eliberaţi din arest de Sărbători

După aproape trei ani petrecuţi în spatele gratiilor, Silviu Avădănei (21 ani), Petrică Bolboceanu (22 ani), Ionuţ Bogdan Boicu (20 ani), Alin Dumitru Rotaru (18 ani) şi Ioan Surleac vor ajunge acasă în perioada sărbătorilor de iarnă. Cei cinci au obţinut câte o permisie de 24 de ore, după care vor trebui să se întoarcă în închisoare pentru a-şi ispăşi pedepsele.

„I-am văzut la primărie. Am înţeles că au venit pentru a semna nişte acte că au venit acasă în permisie şi aveau nevoie de o semnătură. Păcat de tinerii aceştia. Şi-au ratat viitorul şi viaţa pentru o prostie”, spun oamenii din Văleni, potrivit vremeanoua.ro.

Silviu Burada, condamnat la 10 ani de închisoare, şi Paul Andrei Burlacu, condamnat la 8 ani şi 8 luni, nu au beneficiat de permisie, ei rămânând să-şi petreacă sărbătorile după gratii.
Cei şapte tineri au violat o adolescentă din Muntenii de Sus

În noiembrie 2014, tânăra, care era elevă la Liceul Ion Mincu din Vaslui, făcea naveta cu autobuzul acasă, la Muntenii de Sus. Într-o seară, în timp ce se afla în staţia de autobuz, lângă ea a oprit Silviu Burada cu maşina şi a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă acasă cu maşina pentru a ajunge mai repede, iar ea a acceptat fără să pună la îndoială seriozitatea acestuia, cu atât mai mult cu cât era amică cu el. Numai că în loc să o ducă acasă, individul, însoţit de un prieten, a dus-o pe un câmp la Văleni, unde şi-a mai chemat încă 5 prieteni, care au violat-o cu sălbăticie. După un proces lung, autorii au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie.

Citeşte şi „Balada violatorilor din Văleni” a devenit VIRALĂ. VIDEO