Zece persoane au fost rănite în urma unui carambol dintre 3 maşini, într-un sens giratoriu din Alba

Zece persoane au fost rănite în urma unui accident între 3 maşini, petrecut într-un sens giratoriu din Sântimbru, judeţul Alba.  

RomaniaTV.net
22 oct. 2017, 10:10

UPDATE: Potrivit ISU Alba, pentru gestionarea misiunii de salvare, la faţa locului au fost dislocate o unitate de terapie intensivă SMURD, cinci echipaje medicale SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Alba

Un accident rutier s-a petrecut duminică, în jurul orei 12.30, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Cluj, zona sensului giratoriu Sîntimbru. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, având în vedere că în evenimentul rutier au fost implicate, din primele informaţii, 10 persoane.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre o coliziune între două maşini, iar în fiecare dintre acestea se aflau câte cinci persoane. Una dintre ele ar fi rănită mai grav, la un picior.

Traficul rutier este îngreunat pe sensul dinspre Teiuş (Cluj).

La faţa accidentului au sosit mai multe ambulanţe şi încearcă să acorde primul ajutor şi să transporte la spital cele 10 persoane rănite în urma carambolului, informează România TV. La fel, mai multe echipaje s-au deplasat la faţa locului accidentului pentru a vedea care sunt cauzele producerii lui. 

Citeşte şi Galaţi. Un adolescent a murit şi alţi 3 tineri au fost răniţi după ce maşina în care se aflau a derapat şi s-a lovit de o buturugă

Iniţial fusese activat planul roşu de acţiune, dar între timp acesta a fost dezactivat.